Ford Kuga

2.5 HEV (Full-Hybrid) ST-Line
  • Navi
  • Camera
  • Alcantara
  • Elektrische stoel
  • Keyless-Entry
  • B&O-Audio
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 34.875 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-664-KD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurAntraciet Grijs Metallc metallic
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)463 X 218 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze Ford Kuga 2.5 HEV (Full-Hybrid) ST-Line uit 2022 met slechts 35.000km combineert een stijlvol design met geavanceerde technologie en een milieuvriendelijke hybride aandrijflijn. De gecombineerde kracht van de elektrische motor en de traditionele verbrandingsmotor zorgt voor een soepele rijervaring met een lager brandstofverbruik.

De luxe uitrusting van deze Kuga ST-Line verhoogt het comfort en de veiligheid aanzienlijk. De lederen/Alcantara bekleding en elektrisch verstelbare stoel bieden een ongeëvenaard zitcomfort en ondersteuning tijdens lange ritten. De toevoeging van keyless-entry en een elektrische achterklep verhoogt het gemak, terwijl de ingebouwde navigatie en achteruitrijcamera het rijden en parkeren in drukke steden vergemakkelijken. Bovendien zorgen functies als lane-assist voor een extra veiligheidslaag door de bestuurder te helpen binnen de rijstrook te blijven.

Met een trekgewicht van 1600 kg is deze Ford Kuga ook uiterst praktisch voor het trekken van aanhangers of caravans, waardoor hij perfect is voor vakanties of weekenduitjes. Het B&O-audiosysteem zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit, waardoor elke rit een plezierige beleving wordt. Al deze kenmerken maken de Ford Kuga 2.5 HEV ST-Line een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele en efficiënte SUV.


Bedrijfsinformatie

"U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR EEN ZAKELIJKE EN PARTICULIERE FINANCIERING."

Zakelijk
Financial lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Particulier
U heeft uw ideale auto bij ons gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op:

Telefoonnummer: 0161 - 227 477
Email: verkoop@autohuisrijen.nl

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Garanties
Bovag