Hyundai Kona

1.6 GDI HEV Comfort
  • Digitaal-Dashboard
  • Lane-Assist
  • Climate-Control
  • Apple-Carplay / Android-Auto
  • 07-2023
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 11.500 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-137-FX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart Metallic
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)421 X 180 X 157
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort uit juli 2023 is een indrukwekkende hybride auto met een scala aan moderne functies. Met zijn digitale dashboard brengt het voertuig informatie tot leven en biedt het een intuïtieve rijervaring. De Lane-Assist technologie zorgt voor extra veiligheid door te helpen bij het behouden van de juiste rijstrook.

Verder is de auto uitgerust met Climate-Control, waardoor inzittenden kunnen genieten van een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden. Met Apple Carplay en Android Auto integratie kunnen bestuurders naadloos verbinding maken met hun smartphones, waardoor handsfree bediening van apps zoals Google Maps en functionaliteiten mogelijk zijn. Met slechts 11.500 km op de teller en fabrieksgarantie tot 06-2028 biedt deze Hyundai Kona niet alleen moderne voorzieningen, maar ook gemoedsrust voor de komende jaren.

Interesse? Neem voor meer info of voor het maken van een afspraak contact op met Ashwin via 0161 22 74 77 (Ook via Whatsapp).


Bedrijfsinformatie

"U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR EEN ZAKELIJKE EN PARTICULIERE FINANCIERING."

Zakelijk
Financial lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Particulier
U heeft uw ideale auto bij ons gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op:

Telefoonnummer: 0161 - 227 477
Email: verkoop@autohuisrijen.nl

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag
Airbag(s) side
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Apple Carplay | Android Auto
Armsteun voor