Werkplaats BCS Autohuis RIjen

Over ons

In april 1985 begonnen Marc Klaassen en Rob Kuijten hun universeel autobedrijf. De garage werd gestart in de Hoofdstraat 109, een voormalig pand van KIN Machinebouw. Samen met Autoschade herstelbedrijf Wim Kuijten betrokken ze dit pand; de showroom aan de voorkant, de werkplaats in het midden en de autoschade aan de achterkant.

In de tweede helft van 2008 zijn de bedrijfsactiviteiten van het autoschade herstelbedijf beeindigd, en is Autohuis Rijen begonnen met uitbreiden van de werkplaats. Langzaam maar zeker werd de voormalige autoschade werkplaats bij de werkplaats van Autohuis Rijen gevoegd, en in juni 2009 waren deze werkzaamheden voltooid.

Bosch Car Service Autohuis Rijen is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Bosch Car Service Autohuis Rijen

 

Al lange tijd is Bosch Car Service Autohuis Rijen gevestigd in Rijen op Hoofdstraat 109. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Bosch Car Service Autohuis Rijen op een rijtje

 

  • Snel en betrouwbaar
  • Merkonafhankelijk
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Hoofdstraat 109 in Rijen. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen