Suzuki S-Cross

1.4 Boosterjet Stijl Automaat
  • Navi
  • Panodak
  • Adaptive-Cruise
  • LED
  • Keyless-Entry
  • Camera
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 87.100 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-278-HH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit Metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)430 X 179 X 158
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

DEZE AUTO IS AL BIJ ONS BINNENGEKOMEN MAAR MOET NOG WORDEN GEPOETST. WILT DE AUTO ALVAST KOMEN BEKIJKEN? NEEM VOOR DE MOGELIJKHEDEN CONTACT OP MET DE VERKOOP.

Deze dealer onderhouden 2019 Suzuki S-Cross met de 1.4 Boosterjet motor, uitgerust in de Stijl-uitvoering, biedt een verfijnde mix van prestaties, comfort en technologie. Met een automatische transmissie biedt deze auto een soepele en moeiteloze rijervaring die perfect past bij het dagelijks gebruik, maar ook bij langere ritten biedt het veel comfort.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze S-Cross is de uitgebreide lijst van voorzieningen die het comfort en de veiligheid naar een hoger niveau tillen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat je altijd de meest efficiënte route vindt, terwijl het panoramadak een open en luchtig gevoel in het interieur creëert, iets wat zowel bestuurder als passagiers zeker zullen waarderen. Daarnaast zorgt de adaptieve cruise control ervoor dat lange ritten minder vermoeiend zijn door automatisch de snelheid aan te passen aan het voorliggende verkeer.

De LED-verlichting verbetert de zichtbaarheid onder verschillende rijomstandigheden. Het keyless entry-systeem biedt een niveau van gemak dat men van moderne auto's verwacht, waardoor je de auto kunt ontgrendelen en starten zonder ooit de sleutel te hoeven gebruiken. De achteruitrijcamera is een onmisbare functie die het parkeren in krappe ruimtes vergemakkelijkt, waardoor de bestuurder een duidelijk zicht heeft op wat zich achter de auto bevindt. Al met al maakt de combinatie van deze kenmerken de Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Stijl Automaat een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en goed uitgeruste auto.


Bedrijfsinformatie

"U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR EEN ZAKELIJKE EN PARTICULIERE FINANCIERING."

Zakelijk
Financial lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Particulier
U heeft uw ideale auto bij ons gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op:

Telefoonnummer: 0161 - 227 477
Email: verkoop@autohuisrijen.nl

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Garanties
Bovag