Renault Captur

1.3 TCe 140 Intens Automaat
  • Navi
  • Keyless Entry
  • Climate-Control
  • LED
  • Lane-Assist
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 41.650 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-371-JH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)423 X 180 X 158
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze Renault Captur 1.3 TCe 140 Intens Automaat uit 2021 met slechts 41.650km is een compacte SUV die uitblinkt in zowel comfort als prestaties. Een van de meest opvallende kenmerken van dit model is het trekvermogen van 1500 kg, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die regelmatig een aanhanger of caravan moeten trekken.

Naast het indrukwekkende trekvermogen biedt deze Captur een scala aan geavanceerde functies die het rijden niet alleen veiliger, maar ook aangenamer maken. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat je altijd de meest efficiënte route kunt vinden, terwijl de keyless entry het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt; je kunt de auto ontgrendelen en starten zonder ooit de sleutel uit je zak te halen. De climate control zorgt voor een aangename temperatuur in de auto onder alle weersomstandigheden, en de LED-verlichting biedt uitstekende zichtbaarheid zonder andere weggebruikers te verblinden.

Veiligheid is ook een prioriteit in dit model, met functies zoals Lane Assist, die de bestuurder helpt om binnen de rijstrook te blijven. Bovendien maakt de draadloze telefoonlader het mogelijk om je smartphone op te laden zonder gedoe met kabels, Kortom, de Renault Captur 1.3 TCe 140 Intens Automaat uit 2021 biedt een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en geavanceerde technologieën, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel dagelijks gebruik als langere reizen.


Bedrijfsinformatie

"U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR EEN ZAKELIJKE EN PARTICULIERE FINANCIERING."

Zakelijk
Financial lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Particulier
U heeft uw ideale auto bij ons gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op:

Telefoonnummer: 0161 - 227 477
Email: verkoop@autohuisrijen.nl

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Audio-navigatie full map
Garanties
Bovag