Citroën Grand C4 Spacetourer

1.2 PureTech Business Automaat
  • 7-Persoons
  • Navi
  • Parkeersensoren
  • Trekhaak
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 60.900 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-813-VV
CarrosserieMPV
Bouwjaar2020
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)460 X 197 X 164
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze Citroen C4 GRAND SPACETOURER 1.2 PureTech Business Automaat uit 2020 is een ruime en praktische 7-persoons uitvoering die perfect is voor gezinnen of groepen die graag comfortabel reizen. Met een krachtige en efficiënte 1.2 PureTech motor, biedt deze auto voldoende vermogen voor zowel stadsritten als lange afstanden. De automatische transmissie zorgt voor soepel schakelen en een ontspannen rijervaring.

Daarnaast is deze uitvoering uitgerust met handige functies zoals navigatiesysteem, parkeersensoren en cruise-control, waardoor rijden nog gemakkelijker en veiliger wordt. De toevoeging van een trekhaak maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld een caravan of aanhanger mee te nemen, waardoor deze auto veelzijdig inzetbaar is. Met slechts 60.000km op de teller is deze Citroen C4 GRAND SPACETOURER een goede keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische auto.

Interesse? Neem voor meer info of voor het maken van een afspraak contact op met Ashwin via 0161 22 74 77 (Ook via Whatsapp).


Bedrijfsinformatie

"U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR EEN ZAKELIJKE EN PARTICULIERE FINANCIERING."

Zakelijk
Financial lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Particulier
U heeft uw ideale auto bij ons gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Vraag gemakkelijk en snel uw financial lease aan door contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op:

Telefoonnummer: 0161 - 227 477
Email: verkoop@autohuisrijen.nl

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
2 stoelen op derde rij
Achterstoelen drie
Achterstoelen verschuifbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Garanties
Bovag