Welkom bij Bosch Car Service Autohuis Rijen

In april 1985 begonnen Marc Klaassen en Rob Kuijten hun universeel autobedrijf. De garage werd gestart in de Hoofdstraat 109, een voormalig pand van KIN Machinebouw. Samen met Autoschade herstelbedrijf Wim Kuijten betrokken ze dit pand; de showroom aan de voorkant, de werkplaats in het midden en de autoschade aan de achterkant.

 

In de tweede helft van 2008 zijn de bedrijfsactiviteiten van het autoschade herstelbedijf beeindigd, en is Autohuis Rijen begonnen met uitbreiden van de werkplaats. Langzaam maar zeker werd de voormalige autoschade werkplaats bij de werkplaats van Autohuis Rijen gevoegd, en in juni 2009 waren deze werkzaamheden voltooid.

 

Bij Autohuis Rijen kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan elk merk auto. Tevens is Autohuis Rijen een erkend APK keurstation, kunt u bij ons terecht voor airco-service en kunnen wij voor u alarm of GSM inbouwen

.

Autohuis Rijen is lid van BOVAG en behoort tot het netwerk van Bosch Car Service. Dankzij dit lidmaatschap kan Autohuis Rijen zijn service verder uitbreiden. Als Bosch Car Service heeft het bedrijf middels trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer toegang tot de kennis en ervaring van Bosch als grootste toeleverancier in de automobielsector.

 

Bel of email ons voor een afspraak.

 

Rob Kuijten en Marc Klaassen


Het Privacy beleid van Autohuis Rijen B.V. kunt U lezen door op deze link te klikken.

Bosch Car Service Autohuis Rijen POINT (4.9167996 51.5942401) 5121 JC